dissabte, 15 d’agost del 2009

SOPA FREDA DE MELÓ AMB ENCENALLS D’IBÈRIC I MENTA FRESCA

Ingredients per a 4 persones:

· 200-250 g de meló, pes net, per persona
· 2 cullerades soperes de crema de llet
· 1 iogurt natural
· 1 punteta de pebre negre
· 40-50 g d’encenalls d’un bon pernil
· unes fulles de menta fresca picades

Preparació:

- Peleu i traieu les llavors del meló.
- Reserveu un parell de talls, i la resta de la polpa talleu-la a trossos i tritureu-la fins a obtenir una crema ben fina.
- Condimenteu-ho amb una mica de sal i pebre i reserveu-ho.
- En el moment de servir la crema, afegiu-hi un parell de cullerades soperes de crema de llet i el iogurt natural i remeneu-ho.
- Talleu els trossos de meló reservats a daus menuts o feu-ne boletes i afegiu-les.
- Serviu la crema ben freda, guarnida amb els encenalls de pernil,els daus de meló i la menta picada.

Molt refrescant!!

Bon profit i no us acaloreu!!

4 comentaris:

  1. Quin vi recomaneu per aquesta receta?

    ResponElimina
  2. Jo l'acompanyaria amb un macabeu sec d'Espolla que qualitat preu està prou bé.

    ResponElimina
  3. hola, el dia 17 de setembre, vaig a Lleida a fer cultureta i collir figues, amb els de la UAB i et voldria demanar si puc donar-els-hi les receptes en que hi entren les "figues".gràcies majepa

    ResponElimina
  4. ara veig que no t' he posat el nom
    hola tortuga56
    veig que fas unes fotos molt adients a la recepta, també les puc copiar...?

    ResponElimina

Escrits d'Espolla