dijous, 27 d’agost del 2009

ARROP




 S’acosta temps de veremes, aquí teniu una recepta d’uns postres molt dolços i que per terres valencianes en diuen “arrop i tallaetes”










 Ingredients:
1 kg de raïms
¼ de meló o sindria sense la pell
¼ de carabassa sense la pell
1 poma
1 pera
2 figues
Elaboració:
Premseu els grans de raïm, coleu els most resultant i poseu-lo a bullir fins que quedi reduït a la meitat.
Renteu bé la fruita i la verdura, talleu-la petita i esteneu-la una bona estona al sol perquè perdi el màxim d’humitat possible.
Un cop el most hagi minvat a la meitat incorporeu-hi la fruita i la verdura i deixeu-ho que bulli fins que estigui tova.
Deixeu-ho refredar i col·loqueu-ho en pots de vidre o gerres de ceràmica i tapeu-ho bé.
A València, la fruita la deixen  amb aigua de calç dèbil per endurir-les per fòra tota una nit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escrits d'Espolla