dimecres, 15 de juny del 2011

UN BLOC ACTIU

Des de Compromesos vam deixar activa la opció de poder escriure comentaris de manera anònima, tot i no estar-hi gaire d'acord. Vam pensar que seria una de les maneres en que la gent podria expressar més lliurement les seves opinions, però ens hem adonat que moltes vegades l'anonimat en un poble posa en boca d'uns coses que han dit altres i encara és pitjor.

Després de 4 anys amb el bloc actiu potser ha arribat l'hora de fer un pas més i suprimir aquesta possibilitat d'expressar-se anònimament. De fet cada cop hi ha menys anònims i l'enquesta així ho avala.

El que si demanaríem és que la gent fos moderada en els comentaris i que el bloc no es convertís en un mitjà per ofendre a altres veïns del poble. Les coses es poden dir sense faltar al respecte a ningú.

El bloc pot ser una eina de comunicació ràpida entre veïns i ajudar a solucionar dubtes i inquietuds i no per crear-ne. Recordeu que hi ha etiquetes com escola, personatges, gastronomia, ... que poden interessar a la gran quantitat de gent del poble que segueix aquest bloc.

Mentrestant l'Ajuntament no tregui el seu propi bloc podeu utilitzar aquest per poder expressar les vostres opinions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escrits d'Espolla