divendres, 17 de juny del 2011

DISCURS DEL NOU ALCALDE EN LA SEVA PRESA DE POSSESSIÓ

Regidors, secretaria, amics i amigues,

en primer lloc,  deixeu-me que doni la benvinguda a l'Anna Ros que s'estrena com a regidora a l'Ajuntament i tot seguit agrair el suport rebut tant a les urnes com durant aquests darrers 4 anys, on he aprés el sentit de ser regidor i estar al servei del poble.

Sóc conscient que hi ha 141 persones que no m'han votat i que pensen diferent. Per això, la meva decisió que el grup d'en Rafael entrés a formar part d'aquest govern i junts treballar per tot el poble, lluny de partidismes.

També entenc la seva negativa, però venen temps difícils econòmicament parlant i la necessitat de treballar units serà imprescindible i els primers que han de donar exemple som nosaltres, tots els regidors.

Espero de tot cor que aquesta decisió sigui repensada i pel be del poble, durant aquests propers 4 anys s'incorporin a l'equip de govern.
Volem una Espolla per a tots i per a tothom.

En aquest mandat haurem de recuperar maneres de fer que darrerament havíem oblidat i haurem de col·laborar fermament en totes les activitats del poble.

Tenim un programa, que tots coneixeu, apostant per la nostra manera de fer, les nostres tradicions, el nostre paisatge com elements específics i potenciadors de la nostra economia. Modernitzant-nos i innovant per esdevenir un poble competitiu al  segle XXI.

Intentarem prioritzar el benestar  de tots els vilatans i vilatanes, però per poder-ho fer necessito de la vostra col·laboració: Informeu-me, expliqueu-me les vostres inquietuds i inconvenients, per escrit a l'Ajuntament o al Bloc, o parant-me pel carrer, però sobretot DIEU-M'HO.

Finalment agrair les atencions que des de les eleccions fins a dia d'avui han tingut amb mi tots els membres de l'Ajuntament, començant per en Jaume, l'Anna, la Carme, la Montse, en Marcel, la Carmina, ...

Visca Espolla

Carles Lagresa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escrits d'Espolla