dimecres, 16 de febrer del 2011

ELECCIONS MUNICIPALS 22 DE MAIG DEL 2011

Lectors del Bloc ens demanen una entrada nova, amb el tema "ELECCIONS MUNICIPALS 22 DE MAIG DEL 2011", dons aquí la teniu i es per TOTS els que pensin que la seva opinió pot ajudar a millorar el nostre poble.
Opineu d'una manera constructiva, sempre amb el degut respecte per a les persones.

.- QUE S'HA FET DE POSITIU EN AQUESTS MOLTS ANYS DE GOBERN.

.- QUE S'HA FET DE NEGATIU.

.- QUE NO S'HA FET PER MILLORAR EL POBLE. 

.- QUE CREIEU QUE S'HAURIA DE FER?

30 comentaris:

  1. -En les 3 primeres legislatures el poble va fer pinya entorn de l'Ajuntament i es va millorar en quan a instal.lacions: piscina, places, pista, enllumenat, presa...
    -L'aspecte negatiu sens dubte ha estat l'ús del govern municipal per afavorir als "amics" i perjudicar i/o marginar als "enemics" generant una fractura social al poble que costarà déu i ajuda arreglar.
    -No s'ha fet res per dignificar l'escola entre moltes altres coses.
    -S'haurien de fer tantes coses que espero veure-ho en els programes electorals dels partits que es presentin.
    Felicitats pel nou tema i esperem que sigui constructiu i participatiu

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord amb l'anònim anterior. S'han de fer moltes coses de caràcter social!
    No tot es queda en una piscina gràcies a la qual i segons paraules de l'alcalde Coderch al diari l' Empordà,"a Espolla no trobaras cap nen que no sàpiga nedar" (?).

    ResponElimina
  3. El poble respira una "calma tensa" prèvia a una "batalla campal" veus a la gent expectant per qui, com i quan es presentaran les llistes?
    Governi qui governi la pròxima legislatura no serà fàcil per la manca de recursos que pateixen les administracions públiques en general.
    La festa de la democràcia està a prop i guanyi qui guanyi cal mirar pel bé comú, sense rancúnies, ni afany de revenja però posant els punts sobre les i des del primer dia.
    La candidata de CIU representa la continuació d'un projecte absolutament esgotat i caducat.
    I dels altres com que encara no han donat senyals de vida quan en donin opinarem.
    Sigui el que sigui cal fer-ho civilitzadament i amb seny.

    ResponElimina
  4. Encara no es moment ni de llistes,ni de programes ara es l'hora de que el poble opini del que vol pel seu poble, sense pensar amb grups.Ja veurem si ens escolten!!

    ResponElimina
  5. Tens raò Tortuga56. Aquests anys totes les subvencions importants que hem rebut s'han gastat amb asfalt i res per al poble (petites subvencions). Els diners del pla zp que eren per enfortir les economies locals i donar feina als negocis del poble s'han gastat amb una única empresa de fora. Perquè ? Quin increment de ventes ha notat els comerços del poble després d'asfaltar l'antic camí del pal ?

    Ara és hora de que tothom digui i expliqui quines preocupacions té i que voldria pel poble. No esperem a veure el programa electoral, forcem als polítics a que es comprometin al que volem. Ajudem-los a fer el programa electoral i que es mullin.

    ResponElimina
  6. Que no s'ha fet?
    Un pla general de neteja,ordenació general(aparcaments,circulació,recollida de deixalles,ornamentació dels carrers)entre d'altres.

    ResponElimina
  7. Que s'hauria de fer?
    Un lloc digne perquè la nostra gent gran s'hi pugui acollir i s'hi trobi be.
    Per les joves parelles que tenen mainada o en volen tenir, una guarderia i una escola amb els serveis dignes per assegurar el seu futur al poble.

    ResponElimina
  8. S'ens ha passat l'etapa de la llar d'infants!!! s'han de mancomunar projectes i sobretot reduir despeses, evitant duplicitat de serveis en municipis veïns.
    La llar d' infants s'havia d'haver fet en època de vaques grasses i col.laborant amb St. Climent. Ara ells la tenen i nosaltres haurem de destinar els esforços en un altre projecte que ens faci més falta. També tindran escola nova... i això encara sap més greu perquè crec que aquí feia més falta que allà , però què hi farem ara... massa tard !

    ResponElimina
  9. Potser el projecte social tant per joves com gent gran fan més falta i també de minideixalleria i reciclatge.

    ResponElimina
  10. Vinga polítics! Voleu més idees?
    A veure si poseu fil a l'agulla...

    ResponElimina
  11. Els cadellets de CIU estan molt angoixats vendran l'ànima al diable o oferiran anar a la llista a qualsevol que els asseguri uns quants vots, inclosos els de llistes anteriors de socialistes o de compromesos. No ho dubteu.
    Aquest govern i aquest alcalde en concret durant molts anys han fet patir a molta gent del poble ara haurien d'estar un bon temps arraconats, callats i el més lluny possible de l'Ajuntament.
    Avís a navegants als responsables dels comerços que no fotin la pota com en la campanya anterior perquè si es gira la truita rebran i fort, que tothom voti el que vulgui però sense exhibicions públiques.
    Muts i a la gàbia i que decideixi el poble en sufragi el més universal possible!

    ResponElimina
  12. Bones amics de Compromesos!!!!
    Em temo que en 3 mesos que queden per les eleccions aquest tema bloquejarà l'espai del blok.
    Per cert no es parla del parc eòlic i això es mala notícia. La meva pregunta és:
    - com està el tema i que penseu fer en aquest aspecte tan si governeu com si no governeu en la propera legislatura?????

    ResponElimina
  13. S`HA FET: una rotonda (calia?) amb una catifa de gespa a la qual cal destinar-hi una gran quantitat d'aigua (bè escàs...)i que gran part d'ella va a parar a la carretera, que demana un temps de dedicació al seu manteniment que es podria destinar a d'altres manteniments més urgents. Ens ho podem permetre?

    ResponElimina
  14. Ei! Que no s'ha fet res de positiu,durant aquests anys? Estaria be que algú digués que troba que s'hagi fet be.

    ResponElimina
  15. No em crec que ningú trobi res ben fet durant aquests anys. Jo creia que algun seguidor(votant) de CiU opinaria per tal de donar suport al seu estimat Alcalde.

    ResponElimina
  16. A mi m'agrada el Passeig del Marqués de Camps, trobo que ha estat un encert, és una bona via per accedir a l'escola, la pista i la piscina, una via peatonal de molta utilitat. Llàstima que quasi bé tots els llums d'aquest Passeig estant trencats totalment o parcialment ( aquesta setmana he vist que havien substituit el que toca a Can Calzes) i que la poda de les moreres està feta de manera que les branques quedin molt baixes, amb el conseqüent perill per a vianants una mica alts o per als bicicletaires que baixen o pujen.

    ResponElimina
  17. Que passa que només se substitueixen les bombetes dels enllumenats propers a les façanes de les cases dels "afins al règim"?? Parlem clar que no ens mejaran!!!

    ResponElimina
  18. Només demano que hi hagi una mica de responsabilitat de tothom. El que hem fet fins ara nomès ha sigut dividir el poble i així dificilment no es pot fer res. Qui més qui menys té les seves enveges o discrepàncies o digue-li com volgueu. Si no baixem del burro i no volem escoltar els uns als altres no farem cap favor al poble i aixó ens perjudicarà a tots. M'agradaria molt que una gran majoria fés pinya i que en temes de poble hi hagués molt més recolzament. Ja ser que és difícil i no em vull creure que ningú que es posi o s'hagi posa't al capdavant o dins el consistori tingui interessos particulars, perquè sinò ens fa un flac favor al poble. Espero poder llegir i escoltar bones iniciatives i aportacions constructives. Molta sort i moltes gràcies.

    ResponElimina
  19. Estic molt d'acord amb l'anònim del 21 febrer a les 20h43m només hi ha uns quants "interessos particulars" que ens distancien:
    -asfaltat i autopista propera a granja de porcs
    -finca d'ametllers que passa a urbanitzable
    -remuneració per cedir finca pròpia per una torre de mesura de vent
    -remuneració per dipòsit d'H2O per bombers en una finca pròpia
    -autodesignació de 2/3 molins en el projecte de parc eòlic
    -etc, etc,...
    Si no hi hagut interessos particulars s' han dissimulat molt bé no?
    Ja entenc que us l'"estimeu" molt però......
    La gran majoria dels espollencs estaria d'acord amb el teu argument de fer pinya en els grans temes que afecten al poble.
    Ara bé, això serà responsabilitat del guanyador de les properes municipals que ha de tenir la suficient amplitud de mires per estendre la mà de manera generosa al qui les perdi per tal que el conjunt se'n beneficiï. I per cert el vostre estimat alcalde aquesta assignatura la té suspesa amb una nota de "molt deficient".
    Molta sort i moltes gràcies com molt bé dius.

    ResponElimina
  20. 32 ANYS DONEN PER MOLTS "XANXULLOS" SI HI HA CANVI DE GOVERNS FARIA FALTA UNA INSPECCIÓ A FONS. LA MERDA NO ES POT AMAGAR SOTA LES ALFOMBRES.

    ResponElimina
  21. ¿Sempre em preguntava?¿Com es que totes les obres públiques del poble, les fa la mateixa empresa? Ara aquesta s'ha posat en el punt de mira de la justícia, per suposadament tràfec d'influències i potser pagament de comissions.¿ Ara hauria de malpensar?

    ResponElimina
  22. Tortuga si hi ha draps bruts dia o altre sortiran les auditories serveixen per això!!!!

    ResponElimina
  23. Espero que tot aixó es destapi i esquitxi a tots els que han xuclat de la mamella durant tant de temps!
    Aixó no vol dir però, que sempre que es pugui es continuaran fent les coses de la mateixa manera, xuclant cada vegada que algú en vegi l'oportunitat...Canviar no és tant fàcil!

    ResponElimina
  24. Bones Antonieta,
    El teu argument no em sembla just del tot...Només poden xuclar de la mamella els que tenen el govern i aquests han estat els mateixos durant 32 anys. En castellà hi ha un refrany que ho expressa prou clar: "Cree el ladrón que todos són de su condición".

    ResponElimina
  25. Pel que es veu serà el pròxim equip de govern que surti de les municipals el que decidirà sobre el parc eòlic.
    L'actual alcalde ja ha fet tot el que ha sabut i no se n'ha sortit. Del proper depen revifar-ho o liquidar-ho del tot.
    Hem de ser conscients del que ens hi juguem tots plegats!!!

    ResponElimina
  26. L'alcalde d'Espolla segons el Punt d'avui és l'únic de la comarca que no està d'acord amb la decisió del TSJC pel parc eòlic. Potser és que tenia algun molí als seus "terrenos" o quina llàstima una altra vegada serà o no....
    Com diu el diputat d'ERC Tardà a Polònia: "Ho sento però algú ho havia de dir!!!".

    ResponElimina
  27. ATENCIÓ: quan el pais està retirant els símbols franquistes que encara queden, a Espolla s'està reinstal.lant la creu del Puig del Mas, amb la inscripció SANTA MISIÓN 1962.
    És aquest lúltim llegat de l' Ajuntament? És aquesta la prioritat de l' Ajuntament?

    ResponElimina
  28. Aquest alcalde si que és una bona creu!!!
    Més valdria que parlés amb els seus "amics" els del bisbat i acordessin la compra de la rectoria que després de 32 anys a l'alcaldia no tenim ni edifici propi per l'Ajuntament!!!

    ResponElimina
  29. Si voleu saber de que anava això de la Santa Misión, aquí teniu informacióhttp://www.jiminiegos36.com/santa_mision_1947.htm

    ResponElimina
  30. Al poble,tenim una creu en record de "totes" les persones que varen patir les conseqüències d'una guerra que mai hagués tingut d'existir.Res a dir. Si s'hagués restituït una antiga creu de terme, que per qualsevol causa es ves tret. Res a dir. Però, tornar a posar una creu en record d'una Santa Misión que va ser un intent d'evangelització d'un poble perdedor, quan hi havien persones a les presons i davant del escamots d'afusellament, pel sol fet de ser catalans, "rojos" o maçons, que no havien vessat ni una sola gota de sang i la jerarquia eclesiàstica no sols ho consentia, sinó que ho organitzava,em sembla una autentica burla. Encara recordo els sermons (en castellà) alabant al Caudillo i el seu exercit de salvació, davant de nens amb el cap rapat i dones que no tenien els seu amb ells.Si que tinc a dir! Com a mínim es ves tingut de consultar al poble si volia o no volia aquesta creu. Algú ho havia de dir. Hi demano perdó si algú es pot sentir ofés.
    Avui al ple del l'Ajuntament, no estaria de mes que algú preguntés les raons d'aquesta restitució.

    ResponElimina

Escrits d'Espolla