diumenge, 5 de setembre del 2010

Itinerari botànic.Perqué es deixa perdre?

Un espollenc ens ha enviat aquesta imatge i un comentari del que no hauria de passar mai, l'abandonament d'una idea posada en pràctica per gent del poble i que després mor per abandonament.

4 comentaris:

  1. Josep Mª Tegido Nogués ha dit...

    Josep Mª Tegido Nogués ha dit
    Fa dies vaig veure el anunci del circuit turiístics megalítics, felicito a l'Ajuntament per la seva decisió.
    Parlant de turisme, setmana passada vaig tenir la ocurrència de fer el circuit botànic de la font del Conill.
    De aquell circuit inaugurat tal vegada fa 2/3 anys o mes, en queda el cadàver. Si entras per la font del Conill, el camí es de mal trobar i seguir, per els que sabem on anem: Plaques anuncien arbres que no existeixen i com es natural arbres sense plaques. Plaques que no es pot llegir el contingut i altres de caigudes.
    El camí s'acaba, es dificil sortir-ne, com estem a prop del antic camí que portava a la vinya d'en Joan Bosch. Per tant salto a la vinya i de alli a la sureda i torno a Espolla.
    Encara del seu mal estat, us recomano la caminada es molt bonic, aneu-hi mentres si pugi passar.
    La posta a punt no seria un gasto massa important. Sempre es bo que un poble tingui al-licients turístics encara que no siguin megalítics.

    ResponElimina
  2. En l'anterior legislatura, l'equip de govern es va fer seva aquesta iniciativa, quan aquesta magnífica idea la va lluitar, proposar i dissenyar el Sr. Joan Vergés Pineda. Al qual per cert no es va tenir l'elegància ni de convidar el dia que es va "inaugurar". Quin fàstic!!!

    ResponElimina
  3. Xo desde d quant en joan a tingut iniciativa? Jajaja jijiji jojojo jujuju. Podrieu agafar un podall i netejar l'itinerai?

    ResponElimina
  4. Crec que l'anterior comentari és ofensiu i des de l'administrador s'hauria d'eliminar però de totes maneres el podall millor que l'agafi el jardiner de l'Ajuntament que per això el paguem entre tots!!!!
    A alguns només pensar que d'aquí a 7 mesos se'ls acaba el "xollo" provoca que se'ls acabin els arguments i comencen els insults!!!

    ResponElimina

Escrits d'Espolla