diumenge, 20 de setembre del 2009

JA HI SOM AMB ELS BOLETS














Una de les millors receptes per al millor bolet:
Ous de reig a la llauna 
12 ous de reig grossos
Julivert
3 cullerades d’oli d’oliva Formentals
30 g de mantega
Sal
Netegeu els bolets, traieu-los els peus, saleu-los, unteu-los d’oli amb un pinzell, poseu-los en una llauna i fiqueu-los al forn.
Quan siguin cuits, traieu-los i poseu dins de cada barret una boleta de mantega amb una mica de julivert ben picat.
Serviu-los abans que la mantega es desfaci del tot.
Bon profit i recomaneu un vi!
Recomano el llibre: La cuina dels bolets de Pilar i Josep Cuello
Editorial ALTA FULLA- Col."Els 3 mussols" i si teniu fotos de bolets i ens les envieu a
compromesos@espolla.org les editarem amb receptes per els bolets fotografiats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escrits d'Espolla