
AMANIDA DE IOGURT I COGOMBRE
Ingredients:3 cogombres
500 g de iogurt
1 all
2 cullerades soperes de suc de llimona
2 “ “ de menta fresca picada
2 “ “ de fonoll o comí en pols (opcional)
4 “ “ d'oli “Formentals “
Sal
Preparació:
1.Fregueu un bol amb el gra d'all. Peleu els cogombres, ralleu-los i els passeu al bol.
2.Bateu el iogurt fins aconseguir una consistència cremosa. Afegiu la menta i el fonoll (o comí) barregeu-ho tot.
3.Afegiu la salsa de iogurt al bol, barregeu -ho tot, saleu al gust i afegiu l'oli i el suc de llimona. A la nevera fins l'hora de servir.
Aquí aniria be un vi grec de “resina”. Nosaltres quin podríem fer servir per acompanyar?
Aquesta amanida s'ha d'acompanyar amb un gin tònic de Hendrick's.
ResponEliminaPerò per fer país amb un Castell de Panissars blanc.
Jo l'acompanyaria amb el gin tònic,panissars blanc i un parell de "xatis" això si que refresca!!
ResponElimina