dilluns, 17 d’agost del 2009



AMANIDA DE IOGURT I COGOMBRE
Ingredients:
3 cogombres
500 g de iogurt
1 all
2 cullerades soperes de suc de llimona
2 “ “ de menta fresca picada
2 “ “ de fonoll o comí en pols (opcional)
4 “ “ d'oli “Formentals “
Sal
Preparació:
1.Fregueu un bol amb el gra d'all. Peleu els cogombres, ralleu-los i els passeu al bol.
2.Bateu el iogurt fins aconseguir una consistència cremosa. Afegiu la menta i el fonoll (o comí) barregeu-ho tot.
3.Afegiu la salsa de iogurt al bol, barregeu -ho tot, saleu al gust i afegiu l'oli i el suc de llimona. A la nevera fins l'hora de servir.
Aquí aniria be un vi grec de “resina”. Nosaltres quin podríem fer servir per acompanyar?

2 comentaris:

  1. Aquesta amanida s'ha d'acompanyar amb un gin tònic de Hendrick's.
    Però per fer país amb un Castell de Panissars blanc.

    ResponElimina
  2. Jo l'acompanyaria amb el gin tònic,panissars blanc i un parell de "xatis" això si que refresca!!

    ResponElimina

Escrits d'Espolla