dimecres, 13 d’octubre del 2010

ACLARIMENT

ACLARIMENT

S’ha publicat un comentari al nostre Blog a l’apartat (etiqueta) “La nostra escola” preguntant el perquè un tema de l’AMPA es publica en un Blog polític.

Cal aclarir que Compromesos amb Espolla està format per persones de diferents ideologies, no som de cap partit polític, no seguim les directrius de cap partit.

Compromesos amb Espolla està format per persones que han pres el compromís de treballar per la bona marxa del poble.

Per tant, el Blog està al servei del poble, persones i Associacions (algunes tenen el seu propi Blog o pàgina web). Tenim diverses etiquetes, poble, escola, esports, festes, història, gastronomia i cuina... on tothom hi pot col.laborar amb aportacions, suggeriments i queixes.

Recordeu la moguda que es va generar amb el tema del futbol a Espolla? Era un tema polític? La recollida selectiva, és un tema polític? La qualitat de l’aigua, és un tema polític?

Un tema polític seria, per exemple, falsejar el cens electoral o la corrupció de la qual tant se’n parla avui.

Creiem que gestionar una empresa com ho pot ser un Ajuntament d’un poble petit com Espolla i aconseguir els millors resultats en la qualitat de vida per les persones que hi viuen, no és un tema polític. Quants més hi treballem per aconseguir-ho, millor podrem viure en aquest poble. Ës per això que varem crear aquest Blog, que segueix al servei de tothom.

Gràcies per creure en nosaltres.

Compromesos amb Espolla

19 comentaris:

  1. Nyap=Bunyol,patafi,pastitxo,cagada.Després de la "magnifica" enquitranada" dels carrers d'Espolla, hem vist entrar aigua a algunes cases. Moltes han tingut de posar alces a les portes.
    També hem vist com ha quedat el camí dels Vilars. I ploure com ho ha fet ara no serà la primera vegada.Quan les coses es fan malament d'això s'en diu un "nyap". Ara be, la "carretera" que passa pel davant de la granja del Sr.Alcalde està perfecta.

    ResponElimina
  2. Sembla mentida i és vergonyós que el poble d'Espolla tingui una comunicació i accés tant difícil i oblidat ! Em refereixo a la carretera de Els Vilars , també és poble !

    ResponElimina
  3. I per molts anys el blog de Compromesos!!!
    Em temo que alguns s'estan començant a posar nerviosos!!! Però tranquils el 29 de maig del 2011 encara queda lluny.
    Aviat començarem a parlar de "política", entesa com l'art de governar de manera òptima un poble amb els recursos limitats i pel bé comú. O sigui no com un "chiringuito" al servei d'uns quants!!!

    ResponElimina
  4. I els grallers, no em diràn que no estan polititzats?
    És evident qui marca les diferències entre habitants i polititza les coses en aquest poble.

    ResponElimina
  5. No criminalitzem als "Grallers", fan la seva feina mes o menys ben feta en el terreny musical. Això depèn del criteri com a espectador.
    No es pot negar la seva aportació del nom d'Espolla fora del poble.
    Hagi qui hagi al davant de l'Ajuntament, s'han de tenir en compte.
    Un altre qüestió es que es deixin o es vulguin deixar manipular politicament.
    Nois i noies,el que heu d'aconseguir musicalment, es fer-ho el millor possible i gaudir fent-ho!

    ResponElimina
  6. Per suposat que no s'ha de criminalitzar l'Associació del Grallers que són una entitat del poble tan respectable com qualsevol altra. El que sí es criticable és que des de l'Ajuntament amb els recursos de tots s'ajudi material i logísticament a algunes entitats i es margini a d'altres. De fet no passa res que no passi entre els ciutadans, per l'equip de govern tothom percep que n'hi ha de 1ª i de 2ª. Exemples... per parar un tren!!!

    ResponElimina
  7. Perdoneu avui he sentit a la Radio que les Eleccions Municipals no són el 29 de maig sinó el 22 de maig del 2011. Per cert m'ensumo que aquestes seran no aptes per a cardíacs!!!

    ResponElimina
  8. Tots aquests pobles s 'han adherit a Terra de Pas , per demanar ( entre altres coses ) que el Nord de l´Alt Empordà sigui declarat reserva de la Biosfera : Portbou , Colera , Llançà , Selva de Mar , Cadaqués , Roses , Palau-saverdera , Pau , Vilajuïga , Pedret i Marzà ,Garriguella , Vilamaniscle i Rabós ( en tràmit) . I ESPOLLA , QUE DIU ? ENS QUEDAREM AL MARGE DE AQUESTA PETICIÓ TANT IMPORTANT PER AL NOSTRE FUTUR ?

    ResponElimina
  9. Jo diria que per l'equip de govern la prioritat és es parc eòlic i això no deu ser compatible amb ésser reserva de la Biosfera.

    ResponElimina
  10. Normal!! amb la Reserva de la Biosfera no poden emplenar-se les butxaques.

    ResponElimina
  11. Evidenment x aixo volem molins!!!! Fora les estepas!!!!! I segur k els k no volen molins tambe en treuran profit, jo d'ells aniria a viure a Rabos. Reflexionemi espollencs i espollenques. Sino fareu com aquell que riu tant jajaja. No els vull xo ja els tinc als meus terrenys, jajaja...

    ResponElimina
  12. Companys no creieu que la coral i el teatre tambe estant polititzats? Podrien posar algun cartell. Be es evident que tenim diferencies. Quan els de la corda de l'alcalde fan alguna activitat nosaltres no i anem, i al reves. Ens estem fent mal entre tots i quan dic tots es tots. Visca al nostre poble!!!!

    ResponElimina
  13. Anònim de les 21h24m...
    Tu ets un feixista!!
    El que voldries és que els que no pensem com tu marxéssim d'Espolla. Però tranquil que el maig del 2011 els espollencs i espollenques ja reflexionaran fins i tot reflexionarà gent que ara mateix viu a Sant Celoni... Per cert ja que t'hi poses podries dir qui és el que riu tant perquè tots ens assabentem!!!

    ResponElimina
  14. Quin fàstic només pensar amb els diners, si n'has de guanyar tants amb els molins (ja que sembla que els estas sumant) així et fotin un bon mal de ventre!!
    Què en fareu un cop al clot? Valdria més que valoréssiu la qualitat de vida que té viure a l'Empordà i en particular a ESPOLLA.

    ResponElimina
  15. Un any més la fira de l'Oli ha sigut un èxit!!
    Ningú en parla? que algú penji fotos!!
    Llàstima que el poble no estava gaire net..

    ResponElimina
  16. 22 DE MAIG DEL 2011
    "V" BATALLA FINAL!
    Volem un Tema dedicat a les Eleccions Municipals ja!

    ResponElimina
  17. Primers rumors preelectorals:
    -CIU canvia de candidat després de 32 anys.
    -Es presenten els del "Progrés Municipal"?????
    -I els Compromesos es presenten o s'han adormit???
    A veure si entre tots aconseguim esbrinar més secrets...llistes, candidats,travesses, promeses...

    ResponElimina
  18. Llegeixo a l'Empordà de l'onze de febrer d'enguany, una entrevista a la candidata de CiU a l'alcaldia d'Espolla, Roser Camps. A la pregunta de quines són les claus de futur, ella contesta que cal promocionar molt Espolla, com a poble que és molt bonic i on s´hi viu molt bé.
    Quines són les claus de futur per a Compromesos? I una altra pregunta, es presenta la llista de Compromesos?

    ResponElimina
  19. Resposta al darrer Anònim.Encara es molt aviat per fer campanya, però nosaltres fa 4 anys que estem aquí amb aquesta finestra oberta.Ja has vist la nostra darrera entrada al Bloc? Tu tens alguna cosa per aportar-hi? Salut!

    ResponElimina

Escrits d'Espolla